Gå til vores hovedside www.kj-porte.dk

Garageporte KJ Porte leverer og monterer kvalitets garageporte fra Wisniowski

Det er vigtigt at du vælger den rigtige portløsning til din garage, hvad enden den skal renoveres eller det er en ny port til din drømmebolig. Garageporten kan tilpasses husets farver, samt stil. Hvad er vigtigt for dig?

Varme og stilhed

KJ Porte kan levere ledhejseporte med 40 mm isolering, som har en gennemsnitlig varmekoefficient på UK=1,07 W/m x K, samt en Lyd dæmpningskoefficient: R = 23 dB. Ledhejseporten er derforuden udstyret med tætningsliter på alle frie sider, og bundlisten giver ledhejseporten yderligere tæthed selv mod ujævne gulve.

Sikkerhed

Garageporte fra Wisniowski opfylder de mest strenge sikkerhedskrav baseret på europæiske standarder, hvilket resulterer i, at de er CE-mærket. Designet inkludere også en række andre sikkerhedsfaktorer, som sikrer komplet sikkerhed for alle brugere.

Alt i porte

Læs mere på vores hovedside www.kj-porte.dk

Funktionalitet

Der findes flere muligheder, når der skal en ny port til din garage. Det er vigtigt at man tager højde for hvad og hvilket muligheder rummet giver, samt hvilke forventninger der er til brug af porten.

En ledhejseport bevæger sig i en vinkel af 90 grader ind i rummet. Det er vigtigt at man er opmærksom på at der ikke er bærende bjælker eller døre inde i rummet, der kommer i vejen for porten.

Skal der f.eks. automatik på, så porten kan åbnes og lukkes med en fjernbetjening, så er det vigtigt der er lofthøjde nok over portåbningen til automatikken kan monteres.

I mindre garager er der ikke altid plads til ledhejseportens vandrette skinner, her vil det være mere optimalt at vælge en rulleport, da den kun tager plads lige over portåbningen, og bevare den oprindelige lofthøjde inde i rummet.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik