Gå til vores hovedside www.kj-porte.dk

Industrilåger Indhegning – Afspærring og sikring af din virksomhed

KJ Porte leverer og monterer industrilåger, industrihegn, svinglåger, skydeporte og industriporte til både den mindre og større virksomhed.

Kvalitet og sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed er den mest afgørende faktor for en funktionel og stabil adgang til en ejendom. Vores mest efterspurgte låge er den selvbærende skyde/svævelåge fra Wisniowski. Den kan dække et hul på op til 12 meter og ved 2 modsatrettet låger op til 24 meter åbning. Portens motor kan indbygges i stolpen eller i et styreskab, så den er beskyttet mod vejret. Den automatiske port har en advarselslampe og den er udstyret med fotoceller og sikkerhedkantslister.

Alle lågerne fra Wisniowski er altid galvaniseret og kan efterfølgende pulverlakeres i alle RAL farver. Den dobbelte overfladebehandling (DUPLEX-system) gør at de har lang levetid. Hele processen er fremstillet på samme fabrik, hvilket giver dette kvalitetsprodukt.

KJ Porte levere også industriporte.
Læs mere på vores hovedside her >>

Gennemtestet og sikkerhed i top

Wisniowski er et af Europas førende leverandør inden for smedejernslåger og hegn, samt garageporte og industriporte. Alle deres produkter opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik