Gå til vores hovedside www.kj-porte.dk

Dobbeltlåger - enkeltlåger - svinglåger

Du får en følelse af sikkerhed.

Dobbeltlåge - set indefraKJ Porte levere dobbeltlåger, der oftest monteres på matchende smedjerns søjler, men kan også monteres på op muret søjler. KJ Porte kan installeres en dobbeltlåge alle sted hvor der er fri plads til åbning af lågerne. Dvs. hvis man f.eks. Ønsker en dobbeltlåge på 4 meter, er det nødvendig med et friareal på 4m. bred og 2m. dybde inden for lågen, så lågen frit kan åbne de to fløje. Man skal være opmærksom på at grundniveauet ikke må stige lige inden for lågen. Ellers vil det resultere i at lågerne går imod i bund, så de ikke kan åbne.

Du opnår elegance og stil

Din ejendom vil opnå karakter og elegant stil, hvis den lukkes med en dobbeltlåge. Foruden du føler dig sikker hver gang du forlader dit hjem eller vender tilbage. Med en fjernbetjent låge vil du opnå adgang til din ejendom uden at forlade bilen.

Du opnår sikkerhed

En smedejernslåge eller et hegn, er med til at holde uønsket gæster ude, og indikere at du passer på dine ting. Produkterne fra Wisniowski overholder de europæiske krav til sikkerhed og er derfor alle CE-mærket. De er alle mærket med et serienummer, hvilket gør det nemt at bestille evt. ekstra hegn, på et evt. senere tidspunkt.

Vi har mere end 60 smedejerns modeller, du kan se dem alle sammen på vores model oversigt på vores hovedside http://www.kj-porte.dk/smedejern/smedejerns-modeller/

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik