Gå til vores hovedside www.kj-porte.dk

Skydeporte i smedejern Svævelåger – selvbærende låger

Du værner om din sikkerhed og beskytter dit privatliv.

Skydeport set indefraKJ Porte levere skydeporte/svævelåge, der efter den har gjort sit indtog i Danmark, er blevet vores mest solgte model, da den ikke optager plads foran åbningen. Skydeporte kan monteres i forbindelse med et hegn eller så den køre bag hækken eller opad en mur. Den kan monteres hvor der er fri plads til at den kan skyde til siden. Den kræver en vandring på indkørslens åbning + kontravægtens længde. Dvs. hvis man har en åbning på 4m. i bredden, kræver det at der er 4+1,65m. = 5,65 meter i lige linje, så lågen kan skyde til siden. Kontravægtens længde bliver øget, så snart indkørslens åbning bliver bredere. Skydeporten kan fås så den skyder til højre eller venstre. Man skal være opmærksom på at grundniveauet ikke må falde for meget i åbningen, da installationen af skydeporten skal være i vatter, for at lågen kan køre optimalt.

Du kan komfortabelt åbne din låge

Enhver ejendom vil fremstå luksuriøst når den er lukket med en skydeport. På en skydeport kan automatikken indbygges i søjlen, så den er beskyttet mod vind og vejr. Skulle strømmen gå – kan lågen åbnes med en nøgle, og kan derefter bruges manuelt.

Du opnår sikkerhed

En smedejernslåge eller et hegn, er med til at holde uønsket gæster ude, og indikere at du passer på dine ting. Produkterne fra Wisniowski overholder de europæiske krav til sikkerhed og er derfor alle CE-mærket. De er alle mærket med et serienummer, hvilket gør det nemt at bestille evt. ekstra hegn, på et evt. senere tidspunkt.

Vi har mere end 60 smedejerns modeller, du kan se dem alle sammen på vores model oversigt på vores hovedside http://www.kj-porte.dk/smedejern/smedejerns-modeller/

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik