Gå til vores hovedside www.kj-porte.dk

Smedejernslåger KJ Porte leverer smedejernslåger fra WISNIOWSKI, som kan kombineres og tilpasses til ethvert hjem. Systemløsningerne inkludere: Skydeporte, dobbeltlåger, hegn, havelåger, søjler og indbygget postkasser.

Personliggør dit smedejern eller giv det karakter - i nogle af smedejernsmodellerne, kan du indsætte initialer eller husnummer.

Lang levetid

Et velbeskyttet smedejernshegn giver dig ro i sindet i mange år. Smedejernslåger og hegn fra WISNIOWSKI er udført i stål, som er beskyttet imod korrosion med deres DUPLEX-system, hvor de varmgalvaniserer og pulverlakerer. Processen kvalitetstestes løbende, for at sikre den højest mulige kvalitet. Smedejernslåger og hegn fra WISNIOWSKI opfylder strenge sikkerhedskrav, hvilket bekræftes af en CE-mærkning. Hvordan designes en smedejernslåge eller et smedejernshegn?

Indgangslåge – til indkørslen og havestien

Skydeporte er mere og mere brugt til at lukke indkørslen med. Denne låge optager ingen plads i selve indkørslen, da den kører langs hegnet eller hækken uden at berøre jorden.

Dobbeltlåger er den mest kendte låge, som oftest forbindes med indgangen til en Petricia villa. Denne låge kan monteres alle steder, hvor der er fri plads til åbning af lågerne.

Indgangslåger er normalt monteret på linje med hegnet eller hækken. I tilfælde af hegnets placering på smalle gader eller meget trafikerede veje, kan det dog blive nødvendigt, at rykke indgangslågen ind på grunden.

Skraldemanden eller posten: Indgangslågen kan leveres med et ugeur, så der automatisk er åbent f.eks. mandag fra 7.00 til 9.00 ellers kan postkassen indsættes i et hegns element ved siden af indgangen. Skraldespanden, kan også placeres i en indhegning man kan få adgang til fra begge sider.

Havelåger kan sikre fri adgang for gående til grunden og kan fås med åbning til begge sider, alt efter hvad er mest praktisk på grunden. Lågen kan leveres med en manuel lås eller med en elektromagnetisk lås og en dørtelefon, alt efter hvem man ønsker, der skal have adgang til grunden.

Hegn – man kan vælge flere løsninger

  • En samlet løsning, hvor hegn, søjler og låger er fremstillet af stål, som er galvaniseret og evt. pulverlakeret.
  • En løsning, hvor hegn og låger monteres på murede søjler.
  • En løsning, hvor hegn og søjler monteres på et op muret fundament.

Hegnet kan tilpasses i størrelse af elementerne, så de passer til grundens længe. På en skrående grund kan man få skrå elementer eller hegnet kan monteres i forskudte sektioner.

I menuen til højre kan du læse mere om de enkelte løsninger, samt se pris eksempler på et udpluk af nogle af vore smedejerns modeller.

Vi har mere end 60 smedejerns modeller, du kan se dem alle sammen på vores model oversigt på vores hovedside http://www.kj-porte.dk/smedejern/smedejerns-modeller/

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik